تصفیه خون با دمنوش زرشک

تصفیه خون با دمنوش زرشک۲۶ شهریور ۱۳۹۶

دمنوش زرشک

از جمله گیاهان دارویی خوشمزه میتوان از زرشک نام برد که معمولا از آن برای مصرف با برنج استفاده می شود. دمنوش زرشک نیز دارای خواص فراوانی است که از مهم ترین آنها می توان تصفیه خون نام برد. در این مقاله به فواید بیشتر آن می پردازیم.

زرشک یک گیاه بسیار خوش طعم و خوشمزه است که برای تزئین برنج و مصرف با برنج از آن استفاده می شود و دمنوش زرشک نیز دارای خواص سلامتی متعددی از جمله تصفیه کنندگی خون می باشد که در این مقاله به فواید سلامتی دمنوش زرشک می پردازیم.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: ویتامینC فراوان در دم‌کرده زرشک، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.

او در خصوص طبیعت دمنوش زرشک اظهارداشت: از نظر طب سنتی ایران، این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.

وی با اشاره به خواص این دمنوش افزود: دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است، همچنین این دمنوش برای درمان اسهال‌های خونی یا زخم روده، مناسب است.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: به‌علت وجود ویتامینC فراوان در زرشک، دم‌کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.

خواص و کاربرد درمانی دمنوش زرشک:

– درمان بیماری های کلیوی

– درمان سنگ های ادراری(سنگ مثانه)

– تحریک فعالیت معده و کبد

– درمان و تصفیه خون و گردش خون

– مسهل صفرا و باعث افزایش حرکات انقباضی صفرا می شود ( برطرف کننده درد کیسه صفرا)

– درمان و کاهش عطش شدید

– تب بر

– درمان یرقان

– درمان تنبلی و خستگی کبد (تقویت کبد

منبع/نصف جهان

Facebooktwitterby feather
برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *